Team

Twee Twaalf Architecten is ontstaan uit 2.12 Architecten, opgericht in februari 2012 door Bart Tyberghien en Elise Kerckhof. In 2019 kwam Birger Wyffels erbij als derde vennoot.


Elise, ingenieur-architect van opleiding, staat in voor alle ontwerpen binnen het kantoor en loopt het traject verder af tot oplevering voor de private, complexere en luxueuzere architectuur - en interieurontwerpen.

Bart neemt het deel projectontwikkeling voor zijn rekening, in het bijzonder de haalbaarheid van een project, en besteedt een grote brok van zijn tijd aan projecten waar monumentenzorg van toepassing is.

Birger, net zoals Bart architect van opleiding, staat met de botten op de werf van grotere projecten of kleinschalige verbouwingen.

Nancy is de crème de la crème om dossiers tot in de puntjes voor te bereiden. Er ontsnapt niets aan het haviksoog van Nancy. Meetstaten, bestekken : we betrapten haar nog nooit op een leemte. Planningen van de werf : zo goed doordacht dat ze lopen als een treintje.

Tine, burgerlijk ingenieur en ingenieur - architect zorgt voor onze berekeningen van verbouwingen, is een krak in het detailleren en technisch uitwerken van plannen en is onze computerwizard. Geen probleem dat Tine niet kan oplossen en niet alleen door eens de computer aan - en af te leggen.

Elke is onze interieurarchitecte. Haar gevoel voor verhoudingen, vormgeving, kleurpalletten samenstellen en texturen definiëren is ongezien. Elke is virtuoos in het maken van prachtige beelden die onze bouwheren doen dromen.

Kaylan, onze junior, volgde een opleiding bouwkundig tekenaar en dat laat hij zien : zijn tempo om zaken uit te tekenen is fenomenaal. Samen met alle andere collega's is hij in staat echt samen te werken, door zijn constructieve en leergierige houding.

Anouk, onze stagiair-architecte, is nu al een legende. Haar maturiteit is weinigen van haar leeftijdsgenoten gegeven. Haar positiviteit, haar no-nonsense aanpak en haar geduldig enthousiasme is een inspiratie voor ons allen.

Last but not least... Maxim, nog een toppertje. Hij is in staat een volledig dossier van a tot z te trekken en toont hierbij enorm veel vakkennis, inzet en kan bijzonder efficiënt werken.

 • Elise

  Elise Kerckhof

 • Collage Bart

  Bart Tyberghien

 • Collage Birger

  Birger Wyffels

 • Collage Nancy

  Nancy Vanwijnsberghe

 • Tine

  Tine Lanssens

 • Collage Elke

  Elke Derycke

 • Collage Kaylan

  Kaylan Vanhoutte

 • Collage Anouk

  Anouk Depaepe

 • Collage Maxim

  Maxim Rotsaert