WAR - winkel M

Een deel van de bestaande kledijzaak Margot in Waregem kreeg een nieuwe facelift aangezien de zone met kinderkledij plaats moest ruimen voor een uitgebreidere damescollectie.

We gingen aan de slag met elementen die we ter plaatse tegenkwamen en waardevol vonden : de aandoenlijke bordeauxrode lampenkapjes boven de balie, de veelhoekige lichtkoepel in het midden van de ruimte, de aanwezigheid van de vele lambriseringen.

In de voorste ruimte schilderden we het plafond in terracottarood, wat mooi aansloot bij het bordeaux van de lampenkappen. De veelhoekige vorm van de koepel herhaalden we door kleerhangers aan het plafond te voorzien in een zeshoekige opstelling, weg van de muren zodat het mogelijk is zowel binnenin de zone als rondom de kleerhangers te kledij te bekijken. De stalen kapstokken werden gepoederlakt in het identieke kleur als het plafond en werden naadloos verankerd, alsof ze uit het plafond gegroeid zijn. Door een wisselwerking van kopse haken en beugels, kunnen piece-uniques in de spotlight gezet worden en kunnen de andere maten aan het rek voorzien worden. De andere muren werden voorzien van aparte kledijbeugels en legplanken die de vakken van de lambrisering volgen.

Onder de koepel werden drie zeshoekige blokken in op verschillende hoogtes voorzien, waarop de paspoppen kunnen gezet worden en waar enkele accessoires kunnen getoond worden.

In de zone van de paskamers werd gekozen voor glanzende U-vormige beugels, die geschrankt ten opzichte van elkaar werden gezet. Hier zijn de muren stil grijs, maar is de verrassing des te groter in de paskamers waar de gezellige terracottakleur je tegemoet komt. Wij hebben van onze bouwvrouw het vertrouwen gekregen om zelfs de losse tapijten en het bijzettafeltje te mogen ontwerpen. In de paskamer, achter de zetels, werden er twee hangende, draaiende spiegels voorzien die zo gepositioneerd kunnen worden dat je jezelf volledig kan zien in de spiegels aan de pashokjes.

Whats App Image 2022 08 09 at 9 58 48 PM 1200x1600 7 1600x900 15 1600x900 18 1600x900 19 1600x900 29 1600x900 32 1600x900 33 1600x900