GULL - kantoor K

Dit ontwerp bestaat uit een grote loods voor de productie van betonnen elementen, dat geflankeerd wordt door een kantoorgebouw.

Als kloppend hart tussen de twee werd de verticale circulatie ingeplant, waarlangs ook alle logistieke functies zoals toiletten zijn ingepland.

Op het gelijkvloers van het kantoorgedeelte resideren de werfleiders, die gemakkelijk toegang hebben tot de productiehal. Op de verdieping bevinden zich de individuele kantoren aan de gevelzijde. Deze werden van elkaar gescheiden door glaspartijen, die starten bovenop de kasten tussen de opeenvolgende ruimtes. De kasten zijn zo gedimensioneerd dat een zittende medewerker geen inkijk voelt van de anderen, maar wanneer je rechtstaat, kan je door het ganse gebouw kijken.

De vergaderzaal is opgebouwd volgens het box - in - box principe waardoor deze extra een extra akoestisch comfort geniet. De brede middengang tussen vergaderzaal en kantoren geeft plaats aan koffie - en kopiemeubels waardoor dit de functie krijgt van ontmoetingsboulevard. Op de kop van het kantoor, op de verdieping, is er een ruime refter voorzien met buitenruimte.

212 Kolon K Laas Verdru 20 212 Kolon Klaas Verdru 11 212 Kolon Klaas Verdru 8 212 Kolon Klaas Verdru 7 212 Kolon Klaas Verdru 0 212 Kolon K Laas Verdru 19 212 Kolon Klaas Verdru 16 212 Kolon Klaas Verdru 2