ANTW - THE HUB

In 2020 hadden we de eer en het genoegen om mee te stappen in het project THE HUB, dit is een creatieve plaats voor interieur-architecten en designers, waar je komt voor inspiratie, om nieuwe producten te leren kennen, een opleiding mee te volgen of materiaal- en productadvies in te winnen.

Het ontwerp werd ons aangeleverd door MAISTER aan de hand van 3D-beelden en moodboardpaletten, waarbij alle instappende partners hun nieuwste producten konden tonen aan de bezoekers. Maar tussen het geweldige concept en de oplevering stak heel veel denkwerk.

Met onze technische bagage en ons ontembaar enthousiasme hebben we de 370 m² tot in het kleinste detail uitgetekend en in werf opgevolgd, tot de laatste poetsbeurt voor oplevering. Hiervoor zaten we wekelijks samen met de bouwheer, de verschillende partners die er exposeerden en de ontwerpers. Geen enkel zot idee werd aan de kant geschoven, dus ja, je kan je douchen met spuitwater en ja, er hangt tapijt aan de wanden en zeker, die terrazzo-keukenblok in de pink resto is wel degelijk massief gestort.

Gezien het succes van de formule en de bijzonder constructieve samenwerking kregen we dit jaar opnieuw de eer om ditmaal THE HUB in Gent in goede banen te leiden.

The hub antwerpen photo cafeine be 23 min The hub antwerpen photo cafeine be 38 min The hub antwerpen photo cafeine be 31 min The hub photo cafeine be 23 min The hub antwerpen photo cafeine be 49 min The hub antwerpen photo cafeine be 83 min The hub antwerpen photo cafeine be 76 min The hub antwerpen photo cafeine be 74 min